Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4374
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1296
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 275
Składniki
Rozpuszczamy w rondelku masło i dodajemy ryż i pokrojoną w kostkę cebule.Smażymy aż do momętu gdy ryż będzie przezroczysty Dodajemy wino i redukujemyna osobnej patelni smażymy pokrojone w kostke piersi pieczarki i papryke .Dodajemy do gotującego sie ryzu-mięszamy Gdy wino odparuje wlewamy bulion gotujemy pod przykryciem aż ryż i reszta składnikow wchłonie cały bulion
Ryż powinien nabrac kremowej konsystencji