Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada drobiowa z pieczarkami"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1287
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1533
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1287
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1369
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1189
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju. Po chwili dorzuć drobno pokrojone pieczarki i paprykę. Całość chwilę przesmaż i ostudź.
Mięso dopraw solą oraz pieprzem. Połącz z jajkami, bułką tartą i siemieniem lnianym. Dodaj podsmażone i dokładnie wymieszaj.
Uformuj roladę, włóż do foremki i wstaw na ok. godzinę do piekarnika rozgrzanego do temp. 180°C.Źródło: Kurier TV