Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Rolada drobiowa z pieczarkami"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8414
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Cebulę posiekaj i zeszklij na rozgrzanym oleju. Po chwili dorzuć drobno pokrojone pieczarki i paprykę. Całość chwilę przesmaż i ostudź.
Mięso dopraw solą oraz pieprzem. Połącz z jajkami, bułką tartą i siemieniem lnianym. Dodaj podsmażone i dokładnie wymieszaj.
Uformuj roladę, włóż do foremki i wstaw na ok. godzinę do piekarnika rozgrzanego do temp. 180°C.Źródło: Kurier TV