Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 384
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Składniki
Podsmażyć na maśle włoszczyznę aby zmiękła,dodać łososia rozdrobnionego dowolnie,a następnie ser i przyprawy wymieszać i zdjąć z ognia.
Rozłożyć ciasto na blacie nałożyć farsz na skraju ciasta w jednym miejscu w kształcie walca aby można zawinąć boki na farsz.Zrolować w kształt bochenka skleić rozmąconym jajkiem,nakłuć z góry i posmarować jajkiem.
Włożyć roladę do nagrzanego piekarnika i piec zgodnie z przepisem na opakowaniu ciasta.Z reguły ok.20 minut w temperaturze 200-220 stopni