Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4335
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417215
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4335
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417215
Składniki
Podsmażyć na maśle włoszczyznę aby zmiękła,dodać łososia rozdrobnionego dowolnie,a następnie ser i przyprawy wymieszać i zdjąć z ognia.
Rozłożyć ciasto na blacie nałożyć farsz na skraju ciasta w jednym miejscu w kształcie walca aby można zawinąć boki na farsz.Zrolować w kształt bochenka skleić rozmąconym jajkiem,nakłuć z góry i posmarować jajkiem.
Włożyć roladę do nagrzanego piekarnika i piec zgodnie z przepisem na opakowaniu ciasta.Z reguły ok.20 minut w temperaturze 200-220 stopni