Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1663
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1452
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1457
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1623
Składniki
Podsmażyć na maśle włoszczyznę aby zmiękła,dodać łososia rozdrobnionego dowolnie,a następnie ser i przyprawy wymieszać i zdjąć z ognia.
Rozłożyć ciasto na blacie nałożyć farsz na skraju ciasta w jednym miejscu w kształcie walca aby można zawinąć boki na farsz.Zrolować w kształt bochenka skleić rozmąconym jajkiem,nakłuć z góry i posmarować jajkiem.
Włożyć roladę do nagrzanego piekarnika i piec zgodnie z przepisem na opakowaniu ciasta.Z reguły ok.20 minut w temperaturze 200-220 stopni