Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala nawet bez okazji :)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19622
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1850
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14559
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19622
Składniki
piers rozkroic podklepac ,wylozyc na calej powierzchni gotowy szpinak.Na krawedzi piersi (od siebie)poluz plaster boczku ,na ktorym uluz suszone pomidory.Wszystko zawin i piecz w foli aluminiowej ok 20 min,albo obsmaz i piecz bez foji. Szpinak: pokroic cebule w kostke,czosnek w cienkie plastry.Smaz na masle do lekkiego zezlocenia,dodaj ugotowany wczesniej szpinak(gotuj szpinak w wodzie z sola i cukrem przez pare min) zalej slodka smietana (moze byc 12%) dopraw wegeta i dus do zredukowania sie smietany.