Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala nawet bez okazji :)
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 151
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 793
Składniki
piers rozkroic podklepac ,wylozyc na calej powierzchni gotowy szpinak.Na krawedzi piersi (od siebie)poluz plaster boczku ,na ktorym uluz suszone pomidory.Wszystko zawin i piecz w foli aluminiowej ok 20 min,albo obsmaz i piecz bez foji. Szpinak: pokroic cebule w kostke,czosnek w cienkie plastry.Smaz na masle do lekkiego zezlocenia,dodaj ugotowany wczesniej szpinak(gotuj szpinak w wodzie z sola i cukrem przez pare min) zalej slodka smietana (moze byc 12%) dopraw wegeta i dus do zredukowania sie smietany.