Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
doskonala nawet bez okazji :)
Ślimaczki z mięsa i boczku to wykwintna, a jednocześnie niezwykle prosta w pr...
Odsłon: 72
Przygotowanie idealnego posiłku to sztuka, która łączy w sobie harmonię smakó...
Odsłon: 113
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 847
Wieprzowy gulasz podany z makaronem spaghetti.
Odsłon: 50
Ślimaczki z mięsa i boczku to wykwintna, a jednocześnie niezwykle prosta w pr...
Odsłon: 72
Przygotowanie idealnego posiłku to sztuka, która łączy w sobie harmonię smakó...
Odsłon: 113
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 847
Wieprzowy gulasz podany z makaronem spaghetti.
Odsłon: 50
Składniki
piers rozkroic podklepac ,wylozyc na calej powierzchni gotowy szpinak.Na krawedzi piersi (od siebie)poluz plaster boczku ,na ktorym uluz suszone pomidory.Wszystko zawin i piecz w foli aluminiowej ok 20 min,albo obsmaz i piecz bez foji. Szpinak: pokroic cebule w kostke,czosnek w cienkie plastry.Smaz na masle do lekkiego zezlocenia,dodaj ugotowany wczesniej szpinak(gotuj szpinak w wodzie z sola i cukrem przez pare min) zalej slodka smietana (moze byc 12%) dopraw wegeta i dus do zredukowania sie smietany.