Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 74
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1193
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 192
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 74
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1193
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 192
Składniki
schab rozbić na cienki plaster,posmarować go oliwą(jeśli nie ma oliwy to kładziemy kawałek masła między ogórka a cebulkę) na to kładziemy żółty ser, plaster szynki boczek, ogórka, cebulkę.Wszystko razem zawinąć na brzegach spiąć wykałaczkami opanierować smażyć z każdej strony na rozgrzanym oleju.Po usmażeniu dusić na wolnym ogniu pod przykryciem podlewać wodą jakieś pół godziny. SMACZNEGO!