Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12309
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12309
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 819
Składniki
czosnek rozdrobnić połączyć z masłem, pieczarki podsmażyć na patelni z cebula, filety rozbić przyprawić solą ,pieprzem, posmarować masłem z czosnkiem, posypać tartym serem i następnie ułożyć pieczarki z cebula. zawinąć w roladki. obtoczyć w mące. w jajku bułce tartej 2 razy. smażyć na rozgrzanym oleju.