Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15276
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15276
Składniki
czosnek rozdrobnić połączyć z masłem, pieczarki podsmażyć na patelni z cebula, filety rozbić przyprawić solą ,pieprzem, posmarować masłem z czosnkiem, posypać tartym serem i następnie ułożyć pieczarki z cebula. zawinąć w roladki. obtoczyć w mące. w jajku bułce tartej 2 razy. smażyć na rozgrzanym oleju.