Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2418
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1660
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2418
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4571
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1660
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 508
Składniki
Filety rozmrozić, przekroić na 3 plastry w szerokość każdy ( w zależności od długości fileta). Posolić.
Margaryne rozstopic z sokiem z cytryny i posmarować nią każdy plaster ryby.
Pomidory pokroić w kostkę i rozłozyć na filetach.
Ser żółty zetrzeć i pokruszyć kromki chleba bez skórrki. Posypać tym filety.
rozłozyć to na foli aluminiowej i wstawić do wcześniej nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Piec 30-40 minut.