Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3854
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414783
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3854
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414783
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2401
Składniki
Filety rozmrozić, przekroić na 3 plastry w szerokość każdy ( w zależności od długości fileta). Posolić.
Margaryne rozstopic z sokiem z cytryny i posmarować nią każdy plaster ryby.
Pomidory pokroić w kostkę i rozłozyć na filetach.
Ser żółty zetrzeć i pokruszyć kromki chleba bez skórrki. Posypać tym filety.
rozłozyć to na foli aluminiowej i wstawić do wcześniej nagrzanego piekarnika do 180 stopni. Piec 30-40 minut.