Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo świeża i dobra sałatka,łatwa w przygotowaniu. http://ugotowaneserce.blogspot.com/
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1452
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1606
Składniki
Plastry boczku kroimy w niewielkie kawałki i zesmażamy na patelni z niewielką ilością oleju na "złoto". Gdy boczek jest gotowy ściągamy go z patelni i odlewamy olej zostawiając odrobinę.
Na patelnie wrzucamy pestki dyni i prażymy chwilę (pod przykryciem, strzelają xD).
Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski razem z boczkiem i pestkami. Ser kroimy w kostkę, cebule w plastry i wrzucamy do reszty składników. Solimy i pieprzymy do smaku, wlewamy łyżkę oleju i mieszamy.