Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo świeża i dobra sałatka,łatwa w przygotowaniu. http://ugotowaneserce.blogspot.com/
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35685
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1202
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6002
        
        
                Składniki
Plastry boczku kroimy w niewielkie kawałki i zesmażamy na patelni z niewielką ilością oleju na "złoto". Gdy boczek jest gotowy ściągamy go z patelni i odlewamy olej zostawiając odrobinę.
Na patelnie wrzucamy pestki dyni i prażymy chwilę (pod przykryciem, strzelają xD).
Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski razem z boczkiem i pestkami. Ser kroimy w kostkę, cebule w plastry i wrzucamy do reszty składników. Solimy i pieprzymy do smaku, wlewamy łyżkę oleju i mieszamy.