Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo świeża i dobra sałatka,łatwa w przygotowaniu. http://ugotowaneserce.blogspot.com/
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 315
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3231
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7930
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 315
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3231
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 603
Składniki
Plastry boczku kroimy w niewielkie kawałki i zesmażamy na patelni z niewielką ilością oleju na "złoto". Gdy boczek jest gotowy ściągamy go z patelni i odlewamy olej zostawiając odrobinę.
Na patelnie wrzucamy pestki dyni i prażymy chwilę (pod przykryciem, strzelają xD).
Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski razem z boczkiem i pestkami. Ser kroimy w kostkę, cebule w plastry i wrzucamy do reszty składników. Solimy i pieprzymy do smaku, wlewamy łyżkę oleju i mieszamy.