Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo świeża i dobra sałatka,łatwa w przygotowaniu. http://ugotowaneserce.blogspot.com/
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4614
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 883
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8344
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13163
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 474
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 148
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4614
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 883
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8344
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13163
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 474
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 148
Składniki
Plastry boczku kroimy w niewielkie kawałki i zesmażamy na patelni z niewielką ilością oleju na "złoto". Gdy boczek jest gotowy ściągamy go z patelni i odlewamy olej zostawiając odrobinę.
Na patelnie wrzucamy pestki dyni i prażymy chwilę (pod przykryciem, strzelają xD).
Kapustę kroimy drobno i wrzucamy do miski razem z boczkiem i pestkami. Ser kroimy w kostkę, cebule w plastry i wrzucamy do reszty składników. Solimy i pieprzymy do smaku, wlewamy łyżkę oleju i mieszamy.