Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
danie jest proste ale bardzo wykwintne i smaczne
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 148
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 155
Królowa grilla :)
Odsłon: 1294
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 148
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 155
Królowa grilla :)
Odsłon: 1294
Składniki
Oczyszczonego sandacza posolic i popieprzyc do smaku,pozostawic na 15 min. Jajka roztrzepac,dodac sol i pieprz. Rybe moczyc w jajku i obtaczac w bulce tartej. Smazyc na rozgrzanym oleju na zloty kolor.
Umyte pieczarki pokroic w kostke i podsmazyc na 1 lyz. masla,dodac sol i pieprz czarny.
Do miski wlac smietane,dodac pokrojony koper,sol,pieprz do smaku.
Rybe ulozyc w polmisku zaroodpornym,rozlozyc rownomiernie pieczarki i zalac smietana. Piec w piekarniku z termoobiegiem na 180 stopni przez ok.0.5 godz.