Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania możemy użyć dowolnej kombinacji ziół.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10395
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336735
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4248
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423536
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10395
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336735
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4248
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423536
Składniki
Zioła umyć i drobno posiekać,dodać skórkę z cytryny,chutney,olej,doprawić solą i pieprzem.Mięso umyć i osuszyć,rozkroić tworząc duży płat.Mięso posmarować masą ziołową[dwie łyżki odłożyć],złożyć i spiąć wykałaczkami,posmarować resztą masy.Ciasno owinąć folią aluminiową,odłożyć na noc do lodówki.Piec przez godzinę w temp.190 stopni,po czym odwinąć miąso z folii i pieć jeszcze okoł godziny polewając mięso wytworzonym sosem.Serwować z pieczonymi warzywami.