Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tego dania możemy użyć dowolnej kombinacji ziół.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11194
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1198
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11741
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1424
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11194
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1198
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11741
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1424
Składniki
Zioła umyć i drobno posiekać,dodać skórkę z cytryny,chutney,olej,doprawić solą i pieprzem.Mięso umyć i osuszyć,rozkroić tworząc duży płat.Mięso posmarować masą ziołową[dwie łyżki odłożyć],złożyć i spiąć wykałaczkami,posmarować resztą masy.Ciasno owinąć folią aluminiową,odłożyć na noc do lodówki.Piec przez godzinę w temp.190 stopni,po czym odwinąć miąso z folii i pieć jeszcze okoł godziny polewając mięso wytworzonym sosem.Serwować z pieczonymi warzywami.