Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetnie smakuje z surówką
Z jajka,wody i mąki robimy ciasto naleśnikowe jak będzie za gęste dodać trochę wody.Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce (duże oczka) przyprawić je solą,pieprzem i papryką.Kotlety rozbić i też przyprawić solą,pieprzem,papryką, maczamy je w cieście naleśnikowym,a później w przyprawionych ziemniakach.Smażymy na rozgrzanym oleju.
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 45
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 482
Halloumi to cypryjski ser bardzo popularny w kuchni śródziemnomorskiej. Wspan...
Odsłon: 77
Serniczek prosty w przygotowaniu, smaczny o wyjątkowym lekko kwaskowym smaku...
Odsłon: 82
Wiosenna makrela z nadzieniem z rabarbaru. Dodatkowo warzywa papryka, marchew...
Odsłon: 45
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 482
Składniki
Z jajka,wody i mąki robimy ciasto naleśnikowe jak będzie za gęste dodać trochę wody.Ziemniaki obrać i zetrzeć na tarce (duże oczka) przyprawić je solą,pieprzem i papryką.Kotlety rozbić i też przyprawić solą,pieprzem,papryką, maczamy je w cieście naleśnikowym,a później w przyprawionych ziemniakach.Smażymy na rozgrzanym oleju.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec w boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 139
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1773