Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3648
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3648
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Składniki
kazda piers z kurczaka delikatnie utluc(nie moze byc zbyt plaska),polozyc ja na plastrze bekonu,posmarowac Pesto,dodac kawalek mozarelli,pomidor suszony,zawinac (mozna spiac wykalaczka. Piec w nagrzanym piekarniku (180st) ok30min