Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest pracochłonne i jest bardzo smaczne
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2001
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1686
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2001
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1686
Składniki
Skrzydełka umyć, odciąć końcówki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obficie osolić.
Margarynę rozpuścić w rondlu. Po ostygnięciu dodać konfiturę, musztardę, curry i dokładnie wymieszać.
Tak przygotowaną masą pokrywamy w całości skrzydełka. Naczynie ze skrzydełkami wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy, aż skrzydełka zmiękną i zrumienią się.