Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest pracochłonne i jest bardzo smaczne
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3760
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41574
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 441
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3760
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41574
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 441
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 244
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Skrzydełka umyć, odciąć końcówki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obficie osolić.
Margarynę rozpuścić w rondlu. Po ostygnięciu dodać konfiturę, musztardę, curry i dokładnie wymieszać.
Tak przygotowaną masą pokrywamy w całości skrzydełka. Naczynie ze skrzydełkami wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy, aż skrzydełka zmiękną i zrumienią się.