Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest pracochłonne i jest bardzo smaczne
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2441
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4601
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1738
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 534
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2441
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4601
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1738
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 534
Składniki
Skrzydełka umyć, odciąć końcówki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obficie osolić.
Margarynę rozpuścić w rondlu. Po ostygnięciu dodać konfiturę, musztardę, curry i dokładnie wymieszać.
Tak przygotowaną masą pokrywamy w całości skrzydełka. Naczynie ze skrzydełkami wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy, aż skrzydełka zmiękną i zrumienią się.