Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie jest pracochłonne i jest bardzo smaczne
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14601
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1715
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16849
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 291
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14601
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1715
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16849
Składniki
Skrzydełka umyć, odciąć końcówki, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obficie osolić.
Margarynę rozpuścić w rondlu. Po ostygnięciu dodać konfiturę, musztardę, curry i dokładnie wymieszać.
Tak przygotowaną masą pokrywamy w całości skrzydełka. Naczynie ze skrzydełkami wkładamy do nagrzanego do 160 stopni piekarnika i pieczemy, aż skrzydełka zmiękną i zrumienią się.