Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla osób które lubią mięso z kurczaka na słodko
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 186
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 884
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4002
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20041
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 186
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 884
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4002
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 20041
Składniki
1. Przygotowanie marynaty: Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać miód, paprykę słodką, sos sojowy. Wymieszać. 2. Skrzydełka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. 3. Skrzydełka obtoczyć w marynacie i odstawić na około 1 godzinę. 4. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć wiekiem lub folią aluminiową 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 50 minut. Smacznego :)