Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla osób które lubią mięso z kurczaka na słodko
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3561
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 382
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1794
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3561
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 382
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1794
Składniki
1. Przygotowanie marynaty: Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać miód, paprykę słodką, sos sojowy. Wymieszać. 2. Skrzydełka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. 3. Skrzydełka obtoczyć w marynacie i odstawić na około 1 godzinę. 4. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć wiekiem lub folią aluminiową 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 50 minut. Smacznego :)