Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla osób które lubią mięso z kurczaka na słodko
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 177
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2155
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 512
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 177
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2155
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 512
Składniki
1. Przygotowanie marynaty: Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać miód, paprykę słodką, sos sojowy. Wymieszać. 2. Skrzydełka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. 3. Skrzydełka obtoczyć w marynacie i odstawić na około 1 godzinę. 4. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć wiekiem lub folią aluminiową 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 50 minut. Smacznego :)