Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla osób które lubią mięso z kurczaka na słodko
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3823
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414638
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2360
Składniki
1. Przygotowanie marynaty: Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać miód, paprykę słodką, sos sojowy. Wymieszać. 2. Skrzydełka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. 3. Skrzydełka obtoczyć w marynacie i odstawić na około 1 godzinę. 4. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć wiekiem lub folią aluminiową 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 50 minut. Smacznego :)