Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam dla osób które lubią mięso z kurczaka na słodko
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15413
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4623
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 284
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2733
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4921
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15413
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4623
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 284
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2733
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4921
Składniki
1. Przygotowanie marynaty: Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę, dodać miód, paprykę słodką, sos sojowy. Wymieszać. 2. Skrzydełka umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem. 3. Skrzydełka obtoczyć w marynacie i odstawić na około 1 godzinę. 4. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym, przykryć wiekiem lub folią aluminiową 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez ok. 50 minut. Smacznego :)