Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledź pieczony z warzywami"
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32638
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 119
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 39
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 114
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 455
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32638
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 87
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 119
Składniki
Ryby oczyść, umyj, skrop sokiem z cytryny (zostaw 2 łyżki do sałatki). Dokładnie natrzyj solą i pieprzem, włóż do wewnątrz umytą natkę pietruszki, po łyżeczce masła. Rybę układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piecz 30 minut w 200°C.
Kapustę poszatkuj, pora i cebulę drobno pokrój. Marchew obierz, umyj, zetrzyj na tarce lub pokrój w cienkie paski, skrop odrobiną soku z cytryny. Przypraw solą, pieprzem i cukrem, wymieszaj.
Gotową rybę układaj na talerzach, na niej połóż sałatkę z kapusty, posyp startym serem.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień