Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Śledź pieczony z warzywami"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 456
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2132
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 55
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 34
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 914
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 456
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2132
Szybki bigos z kapusty pekińskiej. U nas jako dodatek do kotletów z pstrąga.
Odsłon: 55
Propozycja na ozorki w słoikach, które mogą stać długo w lodówce. Są smaczne...
Odsłon: 34
Brakuje czasu na przygotowanie idealnych świąt? Wcale nie! Ten szybki piernik...
Odsłon: 914
Składniki
Ryby oczyść, umyj, skrop sokiem z cytryny (zostaw 2 łyżki do sałatki). Dokładnie natrzyj solą i pieprzem, włóż do wewnątrz umytą natkę pietruszki, po łyżeczce masła. Rybę układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, piecz 30 minut w 200°C.
Kapustę poszatkuj, pora i cebulę drobno pokrój. Marchew obierz, umyj, zetrzyj na tarce lub pokrój w cienkie paski, skrop odrobiną soku z cytryny. Przypraw solą, pieprzem i cukrem, wymieszaj.
Gotową rybę układaj na talerzach, na niej połóż sałatkę z kapusty, posyp startym serem.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień