Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 4
Dodano: 13.04.2011
Odsłon: 3617
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Wlać olej na patelnię. Gdy się rozgrzeje wrzucić parówki przekrojone jak kiełbaskę.
Czekać 10 minut lub jak tam chcecie ja wole 10 i wyjąć
Polać keczupem.
Smacznegoo!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (5)

Smakerka01 15 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Można dać na pół patelni ile kto chce :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

konik1 14 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Fanta tyle żelatyny, ile chcesz!0 Kto głosował? | Odpowiedz

fanta6 14 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Super ciacho tylko ile ma być tej żelatyny?0 Kto głosował? | Odpowiedz

kaczor34 13 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
bardzo dobre można też parówki naciąć i wsadzić żółty ser i smażyć do tego podduszona cebula i to jest też bardzo smaczne0 Kto głosował? | Odpowiedz

100krosz 13 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
lub musztardą0 Kto głosował? | Odpowiedz