Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Spaghetti z grzybami i serem pleśniowym"
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22768
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15140
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4854
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45462
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 732
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22768
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15140
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4854
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45462
Składniki
Grzyby oczyść, osusz i pokrój na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzej oliwę i smaż grzyby, aż zmiękną. Następnie dodaj drobno posiekany czosnek. Gdy się zarumieni, dołóż sera gorgonzola i zalej całość śmietaną kremówką oraz posyp solą i pieprzem. Jeśli sos jest zbyt gęsty, możesz podlać go wodą lub białym winem.
Chwilę trzymaj na ogniu, cały czas mieszając. Na koniec dodaj pastę truflową. Ugotowany makaron włóż do głębokich talerzy, polej gorącym sosem, dodaj kawałki sera camembert i świeże listki natki pietruszki. Podawaj natychmiast.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień