Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Spaghetti z grzybami i serem pleśniowym"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11139
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3826
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1320
Składniki
Grzyby oczyść, osusz i pokrój na mniejsze kawałki. Na patelni rozgrzej oliwę i smaż grzyby, aż zmiękną. Następnie dodaj drobno posiekany czosnek. Gdy się zarumieni, dołóż sera gorgonzola i zalej całość śmietaną kremówką oraz posyp solą i pieprzem. Jeśli sos jest zbyt gęsty, możesz podlać go wodą lub białym winem.
Chwilę trzymaj na ogniu, cały czas mieszając. Na koniec dodaj pastę truflową. Ugotowany makaron włóż do głębokich talerzy, polej gorącym sosem, dodaj kawałki sera camembert i świeże listki natki pietruszki. Podawaj natychmiast.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień