Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe do przygotowania, efektowne
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1628
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 816
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1628
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 816
Składniki
Cebulkę drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, dodać 2 ząbki posiekanego czosnku oraz całe opakowanie mrożonego szpinaku (Polecam szpinak rozdrobniony!). Smażyć na małym ogniu. Kiedy szpinak się rozmrozi dodać posiekane orzeszki ziemne, śmietanę oraz przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron.
Potrawę można podawać na dwa sposoby: Pierwszy: wymieszać makaron ze szpinakiem. Drugi: Wyłożyć makaron na talerze, na makaron położyć szpinak. Wierzch posypać startym serem i udekorować bazylią.
Smacznego!!!