Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe do przygotowania, efektowne
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22952
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1925
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 22952
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1925
Składniki
Cebulkę drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, dodać 2 ząbki posiekanego czosnku oraz całe opakowanie mrożonego szpinaku (Polecam szpinak rozdrobniony!). Smażyć na małym ogniu. Kiedy szpinak się rozmrozi dodać posiekane orzeszki ziemne, śmietanę oraz przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron.
Potrawę można podawać na dwa sposoby: Pierwszy: wymieszać makaron ze szpinakiem. Drugi: Wyłożyć makaron na talerze, na makaron położyć szpinak. Wierzch posypać startym serem i udekorować bazylią.
Smacznego!!!