Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe do przygotowania, efektowne
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6956
Polecam.
Odsłon: 108
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5258
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2373
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6956
Polecam.
Odsłon: 108
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5258
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2373
Składniki
Cebulkę drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, dodać 2 ząbki posiekanego czosnku oraz całe opakowanie mrożonego szpinaku (Polecam szpinak rozdrobniony!). Smażyć na małym ogniu. Kiedy szpinak się rozmrozi dodać posiekane orzeszki ziemne, śmietanę oraz przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron.
Potrawę można podawać na dwa sposoby: Pierwszy: wymieszać makaron ze szpinakiem. Drugi: Wyłożyć makaron na talerze, na makaron położyć szpinak. Wierzch posypać startym serem i udekorować bazylią.
Smacznego!!!