Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe do przygotowania, efektowne
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 76
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 99
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 186
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 76
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 99
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 186
Składniki
Cebulkę drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, dodać 2 ząbki posiekanego czosnku oraz całe opakowanie mrożonego szpinaku (Polecam szpinak rozdrobniony!). Smażyć na małym ogniu. Kiedy szpinak się rozmrozi dodać posiekane orzeszki ziemne, śmietanę oraz przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron.
Potrawę można podawać na dwa sposoby: Pierwszy: wymieszać makaron ze szpinakiem. Drugi: Wyłożyć makaron na talerze, na makaron położyć szpinak. Wierzch posypać startym serem i udekorować bazylią.
Smacznego!!!