Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 8
Dodano: 07.12.2010
Odsłon: 9181
3-4 os. | 30 min | średnie | przystępne |
MIESO POCIAC W CIENKIE PASKI OPIEC NA DOBRZE ROZGRZANEJ OLIWIE.POSIEKAC CEBULE /KOSTKA/ WEDLUG UZNANIA.ZEZLOCIC NA OLIWIE DODAC MASLO I CZERWONA CEBULE WSYPAC CZERWONA PAPRYKE MIELONA I PODSMARZYC NIE ZA DLUGO BO BEDZIE GOSZKA DODAC MIESO SW .PAPRYKE OGORKI KISZONE PIECZARKI POKROJONE W PLASTERKI ZALAC CALOS MARYNATA Z KONSERWOWEJ PAPRYKI DODAC KOSTKI BULIONA DOLAC WODY TAK ABY BYLO WSZYSTKO PRZYKRYTE.LISC 2-4 LALROWY 8-10 ZIAREN ZIELA ANGIELSKIEGO MAJERANEK KONCENTRAT POMIDOROWY NA KOLOR.JESLI STROGONOW BEDZIE ZA MALO KWASNY DOLEJ WODY Z OGORKOW KISZONYCH JAK MIESO BEDZIE MIEKIE DODAJ DROBNO POSIEKANY CZOSNEK /10 ZABKOW/ MAGA KONIECZNIE Z MAGI I PIEPRZ SWIERZO MIELONY CZARNY.PAMIETAJ NIE UZYWAJ SOLI CZOSNEK I MAGA POWINNO WYSTARCZYC SMACZNEGO
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)