Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
WITAM W MIARE SZYBKIE JAK NA RODZINE GULASZY ALE JA UWAZAM ZE POWINIEN MIEC BARDZIEJ WYGLAD ZUPY PODAWAC Z BAGIETKAMI Z MASLEM CZOSTKOWYM I NATKA PIETRUSZKI WYCIAGNIET PROSTO Z PIECA IDEALNA SPRAWA DO ZIMNYCH NAPOJOW WYSKOKOWYCH NP.ZMROZONA WYBOROWA.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 139
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 139
Składniki
MIESO POCIAC W CIENKIE PASKI OPIEC NA DOBRZE ROZGRZANEJ OLIWIE.POSIEKAC CEBULE /KOSTKA/ WEDLUG UZNANIA.ZEZLOCIC NA OLIWIE DODAC MASLO I CZERWONA CEBULE WSYPAC CZERWONA PAPRYKE MIELONA I PODSMARZYC NIE ZA DLUGO BO BEDZIE GOSZKA DODAC MIESO SW .PAPRYKE OGORKI KISZONE PIECZARKI POKROJONE W PLASTERKI ZALAC CALOS MARYNATA Z KONSERWOWEJ PAPRYKI DODAC KOSTKI BULIONA DOLAC WODY TAK ABY BYLO WSZYSTKO PRZYKRYTE.LISC 2-4 LALROWY 8-10 ZIAREN ZIELA ANGIELSKIEGO MAJERANEK KONCENTRAT POMIDOROWY NA KOLOR.JESLI STROGONOW BEDZIE ZA MALO KWASNY DOLEJ WODY Z OGORKOW KISZONYCH JAK MIESO BEDZIE MIEKIE DODAJ DROBNO POSIEKANY CZOSNEK /10 ZABKOW/ MAGA KONIECZNIE Z MAGI I PIEPRZ SWIERZO MIELONY CZARNY.PAMIETAJ NIE UZYWAJ SOLI CZOSNEK I MAGA POWINNO WYSTARCZYC SMACZNEGO