Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Farsz do pierogów, chyba troszkę inny od wszystkich...
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34160
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1363
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Mięso mielone ugotować w niewielkiej ilości wody. Cebulkę posiekać i podsmażyć. Mięso wyjąć i przemielić przez maszynkę. Dodać cebulę i przyprawy.