Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i zdrowe,mozna podawac na cieplo i na zimno jako dodatek do obiadow
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3311
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11239
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4289
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2571
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 3311
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11239
Składniki
szpinak nalezy wrzucic na gotujaca i osolona wode,(jezeli uzywame swiezego nalezy go umyc i oczyscic) gotowac ok 15 minut,odcedzic i wycisnac cala wode
na rozgrzana patelnie wrzucamy boczek pokrojony w kostke,podsmazamy lekko i dodajemy pokrojona cebule,podsmazac ok 5 minut,
na brytanke lub naczynie zaroodporne wlewamy oliwe z oliwek i ukladamy warstwe szpinaku,nastepnie rozdrobniona mozzarelle lub inny ser,boczek z cebula,przykrywamy kolejna warstwa szpinaku posypujemy serem i wkladamy do piekarnika na ok 20 minut