Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne i zdrowe,mozna podawac na cieplo i na zimno jako dodatek do obiadow
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 356
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3514
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8025
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 356
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3514
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
szpinak nalezy wrzucic na gotujaca i osolona wode,(jezeli uzywame swiezego nalezy go umyc i oczyscic) gotowac ok 15 minut,odcedzic i wycisnac cala wode
na rozgrzana patelnie wrzucamy boczek pokrojony w kostke,podsmazamy lekko i dodajemy pokrojona cebule,podsmazac ok 5 minut,
na brytanke lub naczynie zaroodporne wlewamy oliwe z oliwek i ukladamy warstwe szpinaku,nastepnie rozdrobniona mozzarelle lub inny ser,boczek z cebula,przykrywamy kolejna warstwa szpinaku posypujemy serem i wkladamy do piekarnika na ok 20 minut