Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie te można podawać zarówno na gorąco jak i na ciepło. Świetny obiad na różne okolicznośći:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424838
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424838
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Początkowo przyprawiam piersi,przyprawą do kurczaka(np.GALEO),Przyprawione zostawić na około 10 minut na przesiąknięcie,następnie smaże je na patelni na złoty kolor.
Paprykę oraz cebulę pokroić w średnią kostkę,i podsmażyć na patelni,przyprawiając solą oraz pieprzem.
Gdy mamy już gotowe posmażone piersi,wykładamy je warstwami na półmisek lub głębszy talerz,
1 ułożoną warstwę piersi zalewamy usmażonymi warzywami,nastepnie kolejna warstwa piersi i znów warzywa,i tak krok po kroku powstanie nam wyśmienita potrawa:)
Dodatkowo polecam ziemniaczki posypane koperkiem,oraz sałatkę z czerwonej kapusty z majonezem:)