Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chinszczyzne ale nie zawsze mam czas zeby wybrac sie do mojego uubionego "chinczyka".Ten przepis jest szybki i latwy:)
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 109
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1219
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 207
Składniki
makaron przygotowac wg przepisu, (jesli ktos uzywa takiego z zupki chinskiej to zalac mniejsza iloscia wodu niz zwykle)
na patelni rozgrzac olej, wrzucis piers pokrojona na male kawalki. Dodac imbir i chilli oraz przyprawe piec smakow.
Jak kurczak sie zarumieni dpdac miod i cebulke dymke i sos sojowy. Wymieszac, wrzucic makaron i kolendre, doprawic do smaku
Podawac od razu, polane sokiem z cytryny