Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chinszczyzne ale nie zawsze mam czas zeby wybrac sie do mojego uubionego "chinczyka".Ten przepis jest szybki i latwy:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414038
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414038
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2223
Składniki
makaron przygotowac wg przepisu, (jesli ktos uzywa takiego z zupki chinskiej to zalac mniejsza iloscia wodu niz zwykle)
na patelni rozgrzac olej, wrzucis piers pokrojona na male kawalki. Dodac imbir i chilli oraz przyprawe piec smakow.
Jak kurczak sie zarumieni dpdac miod i cebulke dymke i sos sojowy. Wymieszac, wrzucic makaron i kolendre, doprawic do smaku
Podawac od razu, polane sokiem z cytryny