Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tagliatelle ze szpinakiem"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101405
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5836
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 101405
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1975
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5832
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5836
Składniki
Makaron ugotuj al dente w osolonym wrzątku z dodatkiem łyżki oliwy. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek, dodaj szpinak, dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołowa.
Duś ok. 2 minut i połącz z pomidorkami. Ugotowany, gorący makaron wymieszaj ze szpinakiem, posyp serem i podawaj.Źródło: Na żywo