Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Tagliatelle ze szpinakiem"
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8372
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2905
Polecam.
Odsłon: 1609
Polecam.
Odsłon: 470
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8372
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2905
Polecam.
Odsłon: 1609
Polecam.
Odsłon: 470
Składniki
Makaron ugotuj al dente w osolonym wrzątku z dodatkiem łyżki oliwy. Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek, dodaj szpinak, dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołowa.
Duś ok. 2 minut i połącz z pomidorkami. Ugotowany, gorący makaron wymieszaj ze szpinakiem, posyp serem i podawaj.Źródło: Na żywo