Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Terrina rybna"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96017
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5732
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5733
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 96017
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1909
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5732
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5733
Składniki
Łososia rozdrobnij, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny, posyp otartą skórką.
Pstrąga potnij na kawałki, włóż na 10 minut do zamrażarki.
Fasolkę ugotuj.
Pstrąga zmiel z zimną śmietaną i winem.
Formę keksową wyłóż folią, po czym ułóż na niej: 1/3 farszu z pstrąga, połowę łososia i połowę fasolki. Rozkładaj warstwy aż do końca składników, zawiń folią.
Włóż roladę do kąpieli wodnej i upiecz w 110°C. Po godzinie wyjmij. Podawaj z sosem.
Czas: 90 min. 1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV