Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Terrina rybna"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12139
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4477
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12139
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1360
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12829
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4477
Składniki
Łososia rozdrobnij, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny, posyp otartą skórką.
Pstrąga potnij na kawałki, włóż na 10 minut do zamrażarki.
Fasolkę ugotuj.
Pstrąga zmiel z zimną śmietaną i winem.
Formę keksową wyłóż folią, po czym ułóż na niej: 1/3 farszu z pstrąga, połowę łososia i połowę fasolki. Rozkładaj warstwy aż do końca składników, zawiń folią.
Włóż roladę do kąpieli wodnej i upiecz w 110°C. Po godzinie wyjmij. Podawaj z sosem.
Czas: 90 min. 1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV