Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Terrina rybna"
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 225
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 128
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 144
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 4395
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 142
Lekki i puszysty sernik a do tego łatwy i prosty w przygotowaniu.
Odsłon: 1100
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 225
Pomysł na danie do ryżu,, ziemniaków czy makaronu. Jak kto woli. Bardzo prost...
Odsłon: 128
U mnie też już powoli czuć świąteczną aurę. :) Proponuję przekąskę ze śledzia...
Odsłon: 144
Karp moczony w mleku i cebuli to przepis, dzięki któremu ryba będzie bardziej...
Odsłon: 4395
Biały sos podstawowy stanowi bazę dla licznych wariantów sosów. Do bazy możem...
Odsłon: 142
Lekki i puszysty sernik a do tego łatwy i prosty w przygotowaniu.
Odsłon: 1100
Składniki
Łososia rozdrobnij, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny, posyp otartą skórką.
Pstrąga potnij na kawałki, włóż na 10 minut do zamrażarki.
Fasolkę ugotuj.
Pstrąga zmiel z zimną śmietaną i winem.
Formę keksową wyłóż folią, po czym ułóż na niej: 1/3 farszu z pstrąga, połowę łososia i połowę fasolki. Rozkładaj warstwy aż do końca składników, zawiń folią.
Włóż roladę do kąpieli wodnej i upiecz w 110°C. Po godzinie wyjmij. Podawaj z sosem.
Czas: 90 min. 1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV