Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Terrina rybna"
Lekka, wiosenna terrina z dużą iloscią szczypiorku i pietruszki.
Odsłon: 2769
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 37
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 19
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 37
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 19
Składniki
Łososia rozdrobnij, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny, posyp otartą skórką.
Pstrąga potnij na kawałki, włóż na 10 minut do zamrażarki.
Fasolkę ugotuj.
Pstrąga zmiel z zimną śmietaną i winem.
Formę keksową wyłóż folią, po czym ułóż na niej: 1/3 farszu z pstrąga, połowę łososia i połowę fasolki. Rozkładaj warstwy aż do końca składników, zawiń folią.
Włóż roladę do kąpieli wodnej i upiecz w 110°C. Po godzinie wyjmij. Podawaj z sosem.
Czas: 90 min. 1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wiosenne fileciki z kurczaka
Dania główne
Kotlet jagnięcy z kością z combra z kaszą jaglaną i ostrym sosem.
Dania główne
Ryż z kurczakiem
Dania główne
Pinsa drugie odkrycie
Wiosenne fileciki z kurczaka
Sposób na danie z filetem kurczaka w roli głównej, pod warzywna pierzynką. W...
Odsłon: 37
Kotlet jagnięcy z kością z combra z kaszą jaglaną i ostrym sosem.
Usmażony kotlet jagnięcy podany z kaszą jaglaną i ostrym sosem z papryczek ch...
Odsłon: 19