Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Terrina rybna"
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1084
Składniki
Łososia rozdrobnij, oprósz solą, skrop sokiem z cytryny, posyp otartą skórką.
Pstrąga potnij na kawałki, włóż na 10 minut do zamrażarki.
Fasolkę ugotuj.
Pstrąga zmiel z zimną śmietaną i winem.
Formę keksową wyłóż folią, po czym ułóż na niej: 1/3 farszu z pstrąga, połowę łososia i połowę fasolki. Rozkładaj warstwy aż do końca składników, zawiń folią.
Włóż roladę do kąpieli wodnej i upiecz w 110°C. Po godzinie wyjmij. Podawaj z sosem.
Czas: 90 min. 1 porcja = 240 kcal.Źródło: Kurier TV