Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie, godne polecenia
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1599
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1599
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 998
Składniki
Spaghetti ugotować w osolonej wodzie. W tym czasie na patelni rozgrzać oliwę z obranym ząbkiem czosnku i pozbawionymi pestek oliwkami. Następnie dodać tuńczyk, posolić i popieprzyć do smaku. Całość podsmażyć i na koniec dodać poszatkowaną natkę z pietruszki. Spaghetti po odcedzeniu należy wsypać na patelnię i wymieszać z przygotowanym tuńczykiem, dodać parmezanu i przez chwilę podgrzewać (cały czas mieszając). Do tak przygotowanego spaghetti polecamy musujące białe wino. Smacznego!