Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie, godne polecenia
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 77
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 331
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 227
Po urlopie zostają wspomnienia nie tylko na zdjęciach :) Słoweńsko-chorwacka...
Odsłon: 77
Bowl to pożywne, zdrowe i lekkie danie, które możemy przygotować z naszych ul...
Odsłon: 331
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 227
Składniki
Spaghetti ugotować w osolonej wodzie. W tym czasie na patelni rozgrzać oliwę z obranym ząbkiem czosnku i pozbawionymi pestek oliwkami. Następnie dodać tuńczyk, posolić i popieprzyć do smaku. Całość podsmażyć i na koniec dodać poszatkowaną natkę z pietruszki. Spaghetti po odcedzeniu należy wsypać na patelnię i wymieszać z przygotowanym tuńczykiem, dodać parmezanu i przez chwilę podgrzewać (cały czas mieszając). Do tak przygotowanego spaghetti polecamy musujące białe wino. Smacznego!