Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie, godne polecenia
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2579
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 240
Przepis dnia
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 2579
Składniki
Spaghetti ugotować w osolonej wodzie. W tym czasie na patelni rozgrzać oliwę z obranym ząbkiem czosnku i pozbawionymi pestek oliwkami. Następnie dodać tuńczyk, posolić i popieprzyć do smaku. Całość podsmażyć i na koniec dodać poszatkowaną natkę z pietruszki. Spaghetti po odcedzeniu należy wsypać na patelnię i wymieszać z przygotowanym tuńczykiem, dodać parmezanu i przez chwilę podgrzewać (cały czas mieszając). Do tak przygotowanego spaghetti polecamy musujące białe wino. Smacznego!