Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ma się za dużo kalafiora w lodówce i jeszcze parę innych składników :) wzięte z przypadku :) z tego co pod ręką :) Przepis nie jest mojego autorstwa, wystukałam w wyszukiwarce 3 magiczne słowa *kurczak *kalafior *przepis :) i tak znalazłam kilka odpowiedników. Zmodyfikowałam je wg. mojego uznania :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
Obieramy marchewki i kalafiora (odcinamy mu zielne liście) i wkładamy do gotującego się rosołu na 20 minut taka by zmiękły warzywa :)
Posiekaną cebulką drobno smażymy na patelni z dodatkiem oliwy. Dokładamy kurczaka uprzednio przyprawionego przyprawą i pieprzem, również cieniutko pokrojonego :)
Po 20 minutach całą zawartość patelni dodajemy do gotujących się warzyw w bulionie :) i jeszcze razem 10 minut gotujemy.