Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414152
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2246
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414152
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2246
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy i płuczemy pod bieżącą wodą. Obtaczamy w mące i zmażmy aż się zarumieni przekładamy do większego garnka. Za każdym razem solimy wątróbkę po usmażeniu nigdy wcześniej ponieważ staje się twarda. Ja dla ułatwienia robię poziomami, kiedy już zapełnię dno dosalam wątróbkę itd. Kiedy już wszystko usmażycie wstawcie ją na ogień wrzućcie pokrojoną cebulę i przykryjcie garnek i gotujcie na małym ogniu. Gotowe ;] Smacznego :)