Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3615
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 60
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3615
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 132
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 861
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy i płuczemy pod bieżącą wodą. Obtaczamy w mące i zmażmy aż się zarumieni przekładamy do większego garnka. Za każdym razem solimy wątróbkę po usmażeniu nigdy wcześniej ponieważ staje się twarda. Ja dla ułatwienia robię poziomami, kiedy już zapełnię dno dosalam wątróbkę itd. Kiedy już wszystko usmażycie wstawcie ją na ogień wrzućcie pokrojoną cebulę i przykryjcie garnek i gotujcie na małym ogniu. Gotowe ;] Smacznego :)