Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 645
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2038
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4030
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3975
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 645
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2038
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4030
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3975
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy i płuczemy pod bieżącą wodą. Obtaczamy w mące i zmażmy aż się zarumieni przekładamy do większego garnka. Za każdym razem solimy wątróbkę po usmażeniu nigdy wcześniej ponieważ staje się twarda. Ja dla ułatwienia robię poziomami, kiedy już zapełnię dno dosalam wątróbkę itd. Kiedy już wszystko usmażycie wstawcie ją na ogień wrzućcie pokrojoną cebulę i przykryjcie garnek i gotujcie na małym ogniu. Gotowe ;] Smacznego :)