Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1175
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Wątróbkę oczyszczamy i płuczemy pod bieżącą wodą. Obtaczamy w mące i zmażmy aż się zarumieni przekładamy do większego garnka. Za każdym razem solimy wątróbkę po usmażeniu nigdy wcześniej ponieważ staje się twarda. Ja dla ułatwienia robię poziomami, kiedy już zapełnię dno dosalam wątróbkę itd. Kiedy już wszystko usmażycie wstawcie ją na ogień wrzućcie pokrojoną cebulę i przykryjcie garnek i gotujcie na małym ogniu. Gotowe ;] Smacznego :)