Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspanialy przepis dla osoby ktora nie lubi watrubki calkiem inne spojrzenie na watrubke:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2121
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4134
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 58
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2121
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4134
Składniki
wątróbkę oczyśći wieksze kawalki zrob na pol nastepnie ja umyj, lekko osusz i obtocz w mące pszennej, podsmarz na oleju co chwila pieszajac
jabłka pokrój na plasterki i skrop odrazu sokiem z cytryny, podsmarz
podsmarzona watróbke przełorz do naczynia zaroodpornego, posyp sola, majerankiem i pieprzem, dodaj jablka i posyp je cukrem sola, pieprzem i majerankiem
duś w piekarniku okolo 15-20 min w temp. 180c