Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z jabłkiem i rabarbarem"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 846
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5817
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9636
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 293
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w kostkę razem z cebulą. Rabarbar potnij na drobne kawałki.
Podsmaż na rozgrzanym maśle, zaczynając od cebulki, a kończąc na jabłkach.
Dolej bulion, chwilę podgotuj, poczekaj, aż lekko odparuje, po czym dodaj ocet winny.
Zagęść sosem pieczeniowym i wsyp przyprawy.
Umytą i pokrojoną wątróbkę posyp solą i obtocz w mące. Usmaż na mocno rozgrzanym oleju i podawaj z sosem rabarbarowym.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 260. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax