Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wątróbka z jabłkiem i rabarbarem"
Polecam, bardzo soczysta i aromatyczna.
Odsłon: 21385
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 35
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 197
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 83
Niebanalne a jednocześnie proste i pyszne danie z grilla. Kremowy rozpływając...
Odsłon: 35
Tradycyjnie białe szparagi są podawane z białym sosem holenderskim. Przygotow...
Odsłon: 197
Danie to jest łatwe i szybkie do przygotowania, wygląda bardzo efektownie, d...
Odsłon: 83
Składniki
Jabłka obierz i pokrój w kostkę razem z cebulą. Rabarbar potnij na drobne kawałki.
Podsmaż na rozgrzanym maśle, zaczynając od cebulki, a kończąc na jabłkach.
Dolej bulion, chwilę podgotuj, poczekaj, aż lekko odparuje, po czym dodaj ocet winny.
Zagęść sosem pieczeniowym i wsyp przyprawy.
Umytą i pokrojoną wątróbkę posyp solą i obtocz w mące. Usmaż na mocno rozgrzanym oleju i podawaj z sosem rabarbarowym.
Czas przygotowania: 30 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 260. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Dania główne
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Dania główne
Dorada z rusztu na grillowanych warzywach
Dania główne
Ligawa wolowa w sosie winno - warzywnym.
Pierogi z mięsem mielonym surowym
Pierogi z mięsem są smakowite i pożywne. Do ich samodzielnego gotowania może...
Odsłon: 2
Filet z kurczaka z pieczarkami i białą kaszą gryczaną
Szybkie, syte jednogarnkowe danie.
Odsłon: 20