Dania główne Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Pokrój wołowinę na paski. Przekrój oliwki na pół. Obierz i posiekaj szalotkę oraz imbir. Podsmaż szalotkę i imbir na oliwie z oliwek, następnie dodaj mięso i dobrze wymieszaj. Pozostaw na ogniu jeszcze przez 2 minuty. Następnie dodaj oliwki i dopraw do smaku pieprzem i solą. Danie udekoruj listkami świeżej bazylii. Tak podana wołowina to prawdziwa perełka kuchni hiszpańskiej.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Espanol2011 13 października 2011Zgłoś do usunięcia
Smacznego Irma!0 Kto głosował? | Odpowiedz

irma 13 października 2011Zgłoś do usunięcia
To coś dla nas. Wypróbujemy.0 Kto głosował? | Odpowiedz