Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, pyszne danie idealne na rodzinny obiad.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 911
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 85
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2138
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4156
Składniki
Myjemy pierś z kurczaka osuszamy i kroimy w drobną kostkę.
Cebulę obieramy i kroimy bardzo drobno.
Ser żółty ścieramy na tarce.
Mięso, cebulę i ser łączymy ze sobą. Dodajemy jajko oraz przyprawy: sól, pieprz, przyprawę do kurczaka.
Z powstałej masy tworzymy okrągłe kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej z każdej strony.
Na patelni rozgrzewamy olej. Smażymy kotleciki na małym ogniu na złoty kolor.