Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne, pyszne danie idealne na rodzinny obiad.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23131
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 518
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23131
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 171
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 355
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 518
Składniki
Myjemy pierś z kurczaka osuszamy i kroimy w drobną kostkę.
Cebulę obieramy i kroimy bardzo drobno.
Ser żółty ścieramy na tarce.
Mięso, cebulę i ser łączymy ze sobą. Dodajemy jajko oraz przyprawy: sól, pieprz, przyprawę do kurczaka.
Z powstałej masy tworzymy okrągłe kotleciki i obtaczamy je w bułce tartej z każdej strony.
Na patelni rozgrzewamy olej. Smażymy kotleciki na małym ogniu na złoty kolor.