Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane piersi kurczaka"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 739
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424846
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336940
Składniki
Filety opłucz, osusz, rozbij. Oprósz solą i pieprzem, posmaruj z jednej strony keczupem. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Obraną cebulę posiekaj. Ser zetrzyj na tarce.
Na filetach układaj porcje cebuli, pieczarek i sera, zwiń roladki. Obsmaż je na łyżce oleju. Przełóż do brytfanny. Dodaj pozostałą cebulę i grzyby. Wlej bulion z kremówką i resztą sera. Dopraw solą i pieprzem. Zapiekaj 30 min w 180 st. Ozdób natką.
porcje, czas ok. 60 min; porcja – 390 kcal, cena 5 zł.Źródło: Świat kobiety