Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane piersi kurczaka"
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 488
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 3035
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 379
Podkręcony smak świątecznych śledzi.
Odsłon: 488
Pyszna pasta do pieczywa z wędzonej makreli, ogórka kiszonego, cebuli czerwon...
Odsłon: 3035
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 379
Składniki
Filety opłucz, osusz, rozbij. Oprósz solą i pieprzem, posmaruj z jednej strony keczupem. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Obraną cebulę posiekaj. Ser zetrzyj na tarce.
Na filetach układaj porcje cebuli, pieczarek i sera, zwiń roladki. Obsmaż je na łyżce oleju. Przełóż do brytfanny. Dodaj pozostałą cebulę i grzyby. Wlej bulion z kremówką i resztą sera. Dopraw solą i pieprzem. Zapiekaj 30 min w 180 st. Ozdób natką.
porcje, czas ok. 60 min; porcja – 390 kcal, cena 5 zł.Źródło: Świat kobiety