Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane piersi kurczaka"
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 478
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 239
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9637
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4456
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 478
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 239
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9637
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1119
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4456
Składniki
Filety opłucz, osusz, rozbij. Oprósz solą i pieprzem, posmaruj z jednej strony keczupem. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Obraną cebulę posiekaj. Ser zetrzyj na tarce.
Na filetach układaj porcje cebuli, pieczarek i sera, zwiń roladki. Obsmaż je na łyżce oleju. Przełóż do brytfanny. Dodaj pozostałą cebulę i grzyby. Wlej bulion z kremówką i resztą sera. Dopraw solą i pieprzem. Zapiekaj 30 min w 180 st. Ozdób natką.
porcje, czas ok. 60 min; porcja – 390 kcal, cena 5 zł.Źródło: Świat kobiety