Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zapiekane piersi kurczaka"
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Filety opłucz, osusz, rozbij. Oprósz solą i pieprzem, posmaruj z jednej strony keczupem. Pieczarki oczyść, pokrój w plasterki. Obraną cebulę posiekaj. Ser zetrzyj na tarce.
Na filetach układaj porcje cebuli, pieczarek i sera, zwiń roladki. Obsmaż je na łyżce oleju. Przełóż do brytfanny. Dodaj pozostałą cebulę i grzyby. Wlej bulion z kremówką i resztą sera. Dopraw solą i pieprzem. Zapiekaj 30 min w 180 st. Ozdób natką.
porcje, czas ok. 60 min; porcja – 390 kcal, cena 5 zł.Źródło: Świat kobiety