Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu, a jaka pyszna
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 902
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 467
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 902
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 200
Składniki
Włącz piekarnik na 180 stopni
Ugotuj makaron na półtwardo
Obierz jabłka i zetrzyj na tarce o grubych oczkach
Naczynie żaroodporne natrzyj olejem. Nałóż pół makaronu, na to połowę jabłek, posyp cynamonem i rodzynkami, jeszcze raz makaron, jabłka, cynamon i rodzynki.
Przykryj naczynie i wstaw do piekarnika na 20 min
Podawaj polane miodem