Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w przygotowaniu, a jaka pyszna
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Włącz piekarnik na 180 stopni
Ugotuj makaron na półtwardo
Obierz jabłka i zetrzyj na tarce o grubych oczkach
Naczynie żaroodporne natrzyj olejem. Nałóż pół makaronu, na to połowę jabłek, posyp cynamonem i rodzynkami, jeszcze raz makaron, jabłka, cynamon i rodzynki.
Przykryj naczynie i wstaw do piekarnika na 20 min
Podawaj polane miodem