Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zapiekanka.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cukinię i papryki pokroić w kostkę, przyprawić vegetą, pieprzem i podsmażyć aż zmiękną. Pieczarki pokroić w plasterki i usmażyć. Mięso mielone również podsmażyć, a ryż ugotować. Wszystkie składniki wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego, wierzch posmarować śmietaną i posypać startym serem. Wstawić do piekarnika 180 - 200 stopni do momentu rozpuszczenia się sera. Nie podałam dokładnej ilości składników, bo ilość zależy od osoby, która przyrządza danie. Jedni lubią więcej warzyw, inni więcej mięsa.