Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 740
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 734
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 415
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 740
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 734
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 415
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,obrać pokroić w talarki(można podsmażyć na złoty kolor ale niekoniecznie).Szpinak podsmażyć na maśle i dodać surowe jajko jak już ostygnie.
W naczyniu żaroodpornym,ceramicznym u mnie dwa małe akurat na dwie osoby,układać warstwowo:ziemniaki(posypane przyprawą),plastry boczku,surowy filet(pokrojony w 3-4 kawałki),posmarować sosem holenderskim,szpinak i mozzarella
Zapiekać około 20 min. aż ser się rozpuści i zarumieni