Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2513
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4335
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2513
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 115
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4335
Składniki
Ziemniaki ugotować w łupinach,obrać pokroić w talarki(można podsmażyć na złoty kolor ale niekoniecznie).Szpinak podsmażyć na maśle i dodać surowe jajko jak już ostygnie.
W naczyniu żaroodpornym,ceramicznym u mnie dwa małe akurat na dwie osoby,układać warstwowo:ziemniaki(posypane przyprawą),plastry boczku,surowy filet(pokrojony w 3-4 kawałki),posmarować sosem holenderskim,szpinak i mozzarella
Zapiekać około 20 min. aż ser się rozpuści i zarumieni