Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zapiekanka z chleba"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
Chleb skrop oliwą, przypraw. Podsmaż pieczarki, przypraw solą i pieprzem. Dodaj mięso mielone, smaż 10 minut, dodaj pokrojone pomidory, przyprawy. Usmaż.
Formę natłuść. Połowę chleba posyp połową startego sera gouda, układaj plastry mozzarelli. Ułóż mięso, posyp serem, przykryj kromkami pieczywa. Zapiekaj przez 30 minut w temp. 200°C.
Czas: około 2 godzin.Źródło: Dobry Tydzień