Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwyczajna zapiekanka,ale zachwyciła moja rodzinkę...Nawet mój wybredny braciszek za nią przepada;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7945
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13732
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7945
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1270
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13732
Składniki
Ogórki,paprykę i cebule pokroić w kostkę.Mięso umyć,osuszyć i pokroić w cienkie paseczki.Wrzucić na rozgrzany olej i podsmażyć.Na koniec dodać przyprawę.Następnie ugotować ryż.Wszystkie składniki kłaść następująco: 1 woreczek gorącego jeszcze ryżu na to majonez i ketchup,mięso,ser żółty,drugi woreczek ryżu,paprykę,ogórki,cebule,majonez,ketchup,ser.
Wszystko piec w naczyniu żaroodpornym pod przykryciem 30-40minut w temperaturze 160-170 stopni.
Życzę SMACZNEGO!!!!!!!:)