Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwyczajna zapiekanka,ale zachwyciła moja rodzinkę...Nawet mój wybredny braciszek za nią przepada;)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1821
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 222
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 772
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1821
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 164
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 242
Polecam.
Odsłon: 297
Składniki
Ogórki,paprykę i cebule pokroić w kostkę.Mięso umyć,osuszyć i pokroić w cienkie paseczki.Wrzucić na rozgrzany olej i podsmażyć.Na koniec dodać przyprawę.Następnie ugotować ryż.Wszystkie składniki kłaść następująco: 1 woreczek gorącego jeszcze ryżu na to majonez i ketchup,mięso,ser żółty,drugi woreczek ryżu,paprykę,ogórki,cebule,majonez,ketchup,ser.
Wszystko piec w naczyniu żaroodpornym pod przykryciem 30-40minut w temperaturze 160-170 stopni.
Życzę SMACZNEGO!!!!!!!:)