Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35929
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35929
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1284
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
        
        
                Składniki
Do brytfanny żaroodpornej wkładam żeberka, dodaję przekrojoną na 4 części cebulę, obrane ząbki czosnku, liść laurowy, suszone grzyby, tymianek, cukier, wlewam wodę, sos sojowy. Zagotowuję, doprawiam solą i pieprzem. Piekę 2,5 godziny w 150 st. C.
Gdy mięso będzie już miękkie kładę na wierzch kapustę kiszoną i piekę jeszcze 40 minut.
Pieczarki kroję w plasterki i smażę przez 15 minut. Upieczone żeberka z kapustą posypuję pieczarkami.