Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2654
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2654
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2920
Składniki
w garnku gotujemy wode z włoszczyzną,wkladamy oczyszczone i podzielone na 8 zgrabnych kawałków żeberka.Gotujemy w odkrytym garnku,aż mięso będzie miękkie.Wyjmujemy łyzka cedzakowa na deske,usuwamy wszystkie kostki.Jak ostygna przyprawiamy sola
obtaczamy w mące,jajku i bułce.Smażymy na złoty kolor,az beda chrupiace.Podawac gorace,najlepiej smakuja z frytkami lub ziemniaczkami purre.