Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1589
Składniki
w garnku gotujemy wode z włoszczyzną,wkladamy oczyszczone i podzielone na 8 zgrabnych kawałków żeberka.Gotujemy w odkrytym garnku,aż mięso będzie miękkie.Wyjmujemy łyzka cedzakowa na deske,usuwamy wszystkie kostki.Jak ostygna przyprawiamy sola
obtaczamy w mące,jajku i bułce.Smażymy na złoty kolor,az beda chrupiace.Podawac gorace,najlepiej smakuja z frytkami lub ziemniaczkami purre.