Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14564
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19628
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 147
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14564
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19628
Składniki
w garnku gotujemy wode z włoszczyzną,wkladamy oczyszczone i podzielone na 8 zgrabnych kawałków żeberka.Gotujemy w odkrytym garnku,aż mięso będzie miękkie.Wyjmujemy łyzka cedzakowa na deske,usuwamy wszystkie kostki.Jak ostygna przyprawiamy sola
obtaczamy w mące,jajku i bułce.Smażymy na złoty kolor,az beda chrupiace.Podawac gorace,najlepiej smakuja z frytkami lub ziemniaczkami purre.