Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy inaczej niż tradycyjnie..
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 683
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 79
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 249
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 305
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1083
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 683
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 79
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 249
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 305
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1083
Składniki
Mięso pokroić w plastry .rozbić na cienkie zrazy. Posypać solą, pieprzem, oprószyć mąką i obsmażyć na rumiano z dwóch stron na smalcu.Warzywa kroimy w grubą kostkę i podsamżamy również. Obsmażone zrazy i warzywa , przekładamy do rondla, dodajemy trochę wody i przyprawy ,Dusimy pod przykryciem do miękkości mięsa, pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy. W razie potrzeby dolewamy wodę. ..... Ilość warzyw można dodać według własnego uznania . smacznego.