Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrazy inaczej niż tradycyjnie..
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Mięso pokroić w plastry .rozbić na cienkie zrazy. Posypać solą, pieprzem, oprószyć mąką i obsmażyć na rumiano z dwóch stron na smalcu.Warzywa kroimy w grubą kostkę i podsamżamy również. Obsmażone zrazy i warzywa , przekładamy do rondla, dodajemy trochę wody i przyprawy ,Dusimy pod przykryciem do miękkości mięsa, pod koniec dodajemy koncentrat pomidorowy. W razie potrzeby dolewamy wodę. ..... Ilość warzyw można dodać według własnego uznania . smacznego.