Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho bez pieczenia
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 983
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13581
Składniki
Herbatniki wyłożyc na blaszkę,masa krówkowa,następnie kolejna warstwa herbatników,masa karpatkowa gotowa lub budyniowa(2 szklanki mleka,pół szklanki cukru,2 łyżki mąki ziemniaczanej,2 łyżki mąki pszennej,3 żółtka cukier waniliowy.Ugotować budyń,utrzeć margarynę na puch dodawać wystudzony budyń),herbatniki,śmietanka snieżka ubita z dwoma śmietan fixami,herbatniki i polewa czekoladowa.Smacznego!