Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho bez pieczenia
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 149
Składniki
Herbatniki wyłożyc na blaszkę,masa krówkowa,następnie kolejna warstwa herbatników,masa karpatkowa gotowa lub budyniowa(2 szklanki mleka,pół szklanki cukru,2 łyżki mąki ziemniaczanej,2 łyżki mąki pszennej,3 żółtka cukier waniliowy.Ugotować budyń,utrzeć margarynę na puch dodawać wystudzony budyń),herbatniki,śmietanka snieżka ubita z dwoma śmietan fixami,herbatniki i polewa czekoladowa.Smacznego!