Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciacho bez pieczenia
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4540
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10337
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5953
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12778
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4540
Składniki
Herbatniki wyłożyc na blaszkę,masa krówkowa,następnie kolejna warstwa herbatników,masa karpatkowa gotowa lub budyniowa(2 szklanki mleka,pół szklanki cukru,2 łyżki mąki ziemniaczanej,2 łyżki mąki pszennej,3 żółtka cukier waniliowy.Ugotować budyń,utrzeć margarynę na puch dodawać wystudzony budyń),herbatniki,śmietanka snieżka ubita z dwoma śmietan fixami,herbatniki i polewa czekoladowa.Smacznego!