Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 236
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20414
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 236
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20414
Składniki
Mąkę, cukier, kakao i cynamon wsypujemy do miski wlewamy mleko i olej, dodajemy jajko, sodę i proszek do pieczenia. Wszystko dokładnie mieszamy mikserem.
Uzyskaną masę wlewamy do natłuszczonej i posypanej bułką tartą formy. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni i pieczemy ok 30 minut
Po upieczeniu poczekać aż ciasto wystygnie następnie przekrawamy wzdłuż na pół i smarujemy dżemem po czym składamy. wierzch można posypać cukrem pudrem lub polać gotową polewą.