Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne ciasto warto wypróbować:)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 52
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 52
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4306
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2588
Składniki
KREM: budyń ugotować na soku z ananasów - wystudzić. masło rozetrzeć z żółtkami, dodać po trochu ugotowanego budyniu, na koniec dodać pokrojone w kostkę ananasy. wyłożyć na biszkopt.
białka ubić na pianę dodać 4 łyżki cukru pudru i wiórki kokosowe - wymieszać. wyłożyć na blachę i wysuszyć w piekarniku na złoty kolor. pokruszyć na krem lub ułożyć w całości.