Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne ciasto warto wypróbować:)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4873
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30961
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3656
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4873
Składniki
KREM: budyń ugotować na soku z ananasów - wystudzić. masło rozetrzeć z żółtkami, dodać po trochu ugotowanego budyniu, na koniec dodać pokrojone w kostkę ananasy. wyłożyć na biszkopt.
białka ubić na pianę dodać 4 łyżki cukru pudru i wiórki kokosowe - wymieszać. wyłożyć na blachę i wysuszyć w piekarniku na złoty kolor. pokruszyć na krem lub ułożyć w całości.