Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne ciasto warto wypróbować:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8100
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
KREM: budyń ugotować na soku z ananasów - wystudzić. masło rozetrzeć z żółtkami, dodać po trochu ugotowanego budyniu, na koniec dodać pokrojone w kostkę ananasy. wyłożyć na biszkopt.
białka ubić na pianę dodać 4 łyżki cukru pudru i wiórki kokosowe - wymieszać. wyłożyć na blachę i wysuszyć w piekarniku na złoty kolor. pokruszyć na krem lub ułożyć w całości.