Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki budyniowe z czerwoną porzeczką"
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 165
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1372
Przepis dnia
Topinambur nadaje tej kremowej zupie lekko słodkiego, orzechowego smaku, pod...
Odsłon: 408
Mus z łososia z pesto, z serii nieudanych wyrobów, z pytaniem: co przypomina?
Odsłon: 165
Idealne ciasto nie tylko na święta. Prosty i szybki piernik według przepisu m...
Odsłon: 1372
Przepis dnia
Topinambur nadaje tej kremowej zupie lekko słodkiego, orzechowego smaku, pod...
Odsłon: 408
Składniki
Przepis przysłała Urszula Korzycka z Łasieczników.
Ciasto: zagnieć, włóż na 20 min do lodówki. 1/3 ciasta odłóż, resztą wylep foremki do babeczek. Piecz 5 min w 180°C. Nadzienie: białka ubij z cukrem, dodaj olej i budyń, połącz. Napełnij podpieczone babeczki, ułóż porzeczki. Na wierzch zetrzyj resztę ciasta, posyp cukrem. Piecz 10-15 min.Źródło: Chwila dla Ciebie