Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babeczki budyniowe z czerwoną porzeczką"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3198
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 589
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3694
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 265
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 437
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3198
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 589
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3694
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 265
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 437
Składniki
Przepis przysłała Urszula Korzycka z Łasieczników.
Ciasto: zagnieć, włóż na 20 min do lodówki. 1/3 ciasta odłóż, resztą wylep foremki do babeczek. Piecz 5 min w 180°C. Nadzienie: białka ubij z cukrem, dodaj olej i budyń, połącz. Napełnij podpieczone babeczki, ułóż porzeczki. Na wierzch zetrzyj resztę ciasta, posyp cukrem. Piecz 10-15 min.Źródło: Chwila dla Ciebie