Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Bąbelkowe tymbaliki z malinami"
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4910
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4811
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44831
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Składniki
Żelatynę zalej sokiem winogronowym, odstaw. Kiedy spęcznieje, podgrzewaj ją na małym płomieniu, aż się rozpuści. Stale mieszaj, aby żelatyna nie przypaliła się.
Wino musujące wymieszaj z 3 łyżkami syropu malinowego i sokiem z cytryny. Połącz z żelatyną. Maliny rozmroź, ułóż w foremkach. Zalej tężejącą galaretką. Wstaw do lodówki na 4 godziny. Gotowe tymbaliki wybij z foremek. Udekoruj miętą, resztą syropu malinowego i ew. świeżymi owocami.Źródło: Tina