Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 163
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 143
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 71
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 163
Nie wyobrażamy sobie świąt bez wyjątkowo aromatycznej i intensywnej w smaku g...
Odsłon: 143
Klopsiki z cukinii i ciecierzycy tylko pozornie są skomplikowanym daniem. Tak...
Odsłon: 71
Składniki
białka ubić z cukrem,na sztywno. dodać żółtka i dalej ubijać dodać majonez,i pół olejku.na końcu mąke przesianą z proszkiem do pieczenia wszystko wymieszać ,wlać do formy pieczemy około 45minut w temp:180* ,