Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyśmienita babka polecam:)
białka ubić z cukrem,na sztywno.
dodać żółtka i dalej ubijać
dodać majonez,i pół olejku.na końcu mąke przesianą z proszkiem do pieczenia
wszystko wymieszać ,wlać do formy
pieczemy około 45minut w temp:180*
,
Lekka, puszysta i wilgotna Babka majonezowa. Doskonała na każdą okazję i nie...
Odsłon: 5370
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 25
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 58
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 48
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 61
Prezentujemy Wam przepis, którego prostota mówi sama za siebie. Danie jest le...
Odsłon: 25
Ten przepis przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom kuchni wegetariańskiej c...
Odsłon: 27
Ten arcy prosty przepis na zupę z soczewicy znany jest na całym Bliskim Wscho...
Odsłon: 58
HASZLAMA, jaką dzisiaj Wam prezentujemy jest jedną z wielu wersji, jakie dla...
Odsłon: 48
Co dziś u was króluje w ten deszczowy zimny dzień ?
Odsłon: 61
Składniki
białka ubić z cukrem,na sztywno. dodać żółtka i dalej ubijać dodać majonez,i pół olejku.na końcu mąke przesianą z proszkiem do pieczenia wszystko wymieszać ,wlać do formy pieczemy około 45minut w temp:180* ,
Przepisy Desery
Desery
Ciasto Marlenka
Desery
Ciasto red velvet
Desery
Ciasto parzone
Desery
Bananoffee z płatkami owsianymi
Ciasto Marlenka
Marlenka to ciasto, które pokochają miłośnicy miodowników i kajmaku! Wygląda...
Odsłon: 272
Ciasto red velvet
Red velvet – ciasto niezwykle popularne w Stanach Zjednoczonych – to idealna...
Odsłon: 532