Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś innego na zbliżające się święta. Obłędny smak i zapach mięty. I ten kolor.....
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4454
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12096
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6866
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5639
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4454
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12096
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6866
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5639
Składniki
Ubić jajka z cukrem i solą na sztywną pianę, dodać olej ciągle ubijając syrop miętowy i jogurt.Wymieszać mąkę, mąkę ziemniaczaną, proszek do pieczenia,i wiórka kokosowe.Dodać do składników mokrych i delikatnie wymieszać łyżką od dołu do góry.
Posmarować formę i przełożyć ciasto.rozgrzać piekarnik do 175° i piec około 40-50min. Smacznego