Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest łatwa do zrobienia i nie czasochłonna a co najważniejsze pyszna.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3845
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3845
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 633
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3835
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 407
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 764
Składniki
Jajka ubić z cukrem i aromatem.
Wsypać mąkę z proszkiem.
Wlać roztopioną, gorącą margarynę.
1/2 szklanki ciasta odłożyć, a pozostałą część wlać do natłuszczonej i posypanej bułką tartą blaszki.
Odłożone ciasto połączyć z kakao, a następnie wylać na jasne ciasto.
Piec około 45 minut w temp.180 st.C.
Dowolnie udekorować.